Компанията Vivo представи първата в света технология за бързо зареждане, до

...
Компанията Vivo представи първата в света технология за бързо зареждане, до
Коментари Харесай

Смартфон ще може да се зарежда и за 10 минути

Компанията " Vivo " показа първата в света технология за бързо зареждане, до 200W.

С тази технология с изключителна скорост батерията ще може да се зарежда от нула до 100% за 10 минути. Това значи, че потребителите към този момент няма да мислят за зареждане на телефоните си през нощта.

200W ултра-бързо зареждане идва на пазара с помощта на смарт телефона за игри iQOO 10 Pro, пуснат на Азиатско-тихоокеанския пазар.

Подобренията, въведени с новата технология, включват 10 съществени нововъведения, като ултратънка батерия, нов електролит на батерията, чип с трипосочна помпа за зареждане, нов сепаратор на батерията и нова скица за нареждане.

Има и защитни детайли, употребяващи нов термопроводим гел, нова защитна верига, както и логаритъм за наблюдаване на здравето на батерията, които работят дружно, с цел да подсигуряват равнище на потенциал от над 80%, даже след 1600 цикъла на зареждане.

Всичко нагоре е съчетано с ново дребно зарядно устройство и кабел за зареждане с дължина 1,5 метра, което разрешава на iQOO 10 Pro да надмине даже строгите стандарти за продуктивност на автомобилните акумулатори.

Що се отнася до геймърския телефон Vivo iQOO 10 Pro, той се зарежда от чипсет Snapdragon 8 плюс Gen 1. Освен това има V1+ чип за изображения, 2K HDR10+ екран и система от камери със стабилизация на кардан. Vivo iQOO 10 Pro работи с новата OriginOS Ocean, основана на Android 12. Материалите на телефона употребяват емайлирано стъкло, въглеродни нишки и изкуствена кожа за мека на досег текстура.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР